header2.jpg

Deprecated: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically in /home/admin/domains/rottevalle.com/public_html/templates/corpjoom/warp/systems/joomla/layouts/com_content/article/default.php on line 13

Deprecated: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically in /home/admin/domains/rottevalle.com/public_html/libraries/cms/application/site.php on line 272

Notice: Undefined variable: this in /home/admin/domains/rottevalle.com/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 438

Activiteiten in dorpshuis It Werflân

mfc  apr2017Nu we zo’n mooi gebouw als It Werflân als ontmoetingsplek hebben, willen we daar als Stichting Dorpshuis volop gebruik van maken door sociale activiteiten te organiseren. Een aantal activiteiten vindt nu al plaats in It Werflân, daarover lees je hieronder meer.
 
Daarnaast zijn we bezig om vanaf september verschillende activiteiten te organiseren. Dit kan iets sociaals, creatiefs of culinairs zijn, maar ook op het gebied van muziek, film of cabaret. Hierover ontvang je binnenkort een folder in de brievenbus.

 


 
HUISKAMER OPEN - dagelijks
De huiskamer in It Werflân is iedere doordeweekse dag van 9.30 – 12.00 en van 14.00 – 16.00 uur geopend*. Onze vrijwilligers staan dan klaar om een kopje koffie of thee te schenken. Jong en oud zijn welkom!
 
*Tijdens vakanties en speciale (feest)dagen kunnen de openingstijden aangepast zijn. De actuele openingstijden worden vermeld op onze website www.itwerflan.nl (website is in ontwikkeling) en op de deur van It Werflân.

 mei elkoar

MEI ELKOAR – woensdagochtend

Elke woensdagochtend van 9.30 – 12.00 uur organiseert de werkgroep Mei Elkoar een leuke ochtend in de woonkamer, in de vorm van een praatje, gezelligheid, een kopje koffie en een activiteit. In dit Slûske vind je meer informatie over Mei elkoar.


COMPUTERCAFÉ  - woensdagmiddag, even weeknummers
Heb je vragen over het gebruik van je computer of tablet? Fred Kamp zit in de even weeknummers (3 mei, 17 mei, 31 mei, 14 juni, 28 juni) iedere woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur klaar in de huiskamer om je vragen te beantwoorden. Helemaal gratis!


SPELLETJESMIDDAG & BIBLIOTHEEK– donderdagmiddag

Iedere donderdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur is het spelletjesmiddag en kun je o.a. gratis komen sjoelen, kaartspelen en Rummikub doen. Daarnaast zijn de vrijwilligers van de bibliotheek ook van 14.00 – 16.00 uur aanwezig.sjoelbak
Volop gezelligheid dus!

 


Houd je brievenbus in de gaten voor de activiteiten vanaf september!


 
Met vriendelijke groet,
 Namens het Bestuur Stichting Dorpshuis It Werflân,
Nynke de Boer-Ponne

PS: we zijn nu ook per e-mail en telefonisch bereikbaar! Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefonisch via telefoonnummer 0512 – 202092.
 

 

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla