header6.jpg
Share

Bildts Mannenkoor in It Werflân

bildts mannenkoar
Een mooie zangavond met als thema Kerst in de breedste zin van het woord! 

In het nieuwe dorpshuis van het multifunctioneel centrum It Werflân vindt een prachtig kerstconcert van het Bildts Mannenkoor plaats. Het Bildts Mannenkoor, wat al bijna 50 jaar bestaat, heeft een mooi programma voor u samengesteld waarmee ze u willen laten delen in het enthousiasme van hun leden. Koorzang, koorzang met solisten, begeleiding op piano; het belooft een mooie avond te worden waarbij u van fijne luistermomenten kunt genieten! Met als thema Kerst in de breedste zin van het woord bent u van harte welkom. 
Mannenkoren hebben zo hun eigen klankkleur. Soms kun je daaraan horen uit welke streek van Nederland een koor komt. Zo is ook het Bildts mannenkoor duidelijk herkenbaar. Volume is in voldoende mate aanwezig. Als de mannen zich geheel geven wanneer de tekst daartoe aanleiding geeft, staat er een massief koor.
Tijdens het optreden is de begeleiding op de piano in de vertrouwde handen van Folkert Leenstra .Het koor staat onder de bezielende leiding van Sieb Leenstra. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring en kan het koor soms met zijn ogen sturen. Ook neemt Sieb af en toe een solopartij voor zijn rekening, daarnaast zijn er solo's van Klaas Beimers.
                                                                                                                                                                                 Voor de Kulturele Kommisje: Dirk Stoelwinder

 

Meer info ....

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla