headerRotttevalle

Vernielingen bij MFC

DSC 0637Vorige zomer schonken de ouders en de kinderen van groep 8 bij hun afscheid van hun school deze prachtige latten poppen aan hun school en "it Werflân". Hier op de linker foto zien we wat een prachtig cadeau het was!

 

 

 

IMG 1850

Hiernaast zien we wat er nu nog van over is: een stapeltje planken.De lattenpoppen hingen aan het hek van  de pannekooi.

Het kan toch niet door het harde trappen tegen de bal zijn gebeurd? De harde storm van 3 januari was nog niet geweest. Een week eerder waren er ook al 3 planken op het plein gevonden.  Een paar van die planken waren zelfs doormidden gebroken! Kinderwerk?

Ik zou dan hopen dat ouders eens met hun kinderen over dit geval spreken. Iedereen mag op het plein spelen, maar dan wel zonder vernielingen. 

In de laadpaal voor elektrische fietsen werd een stekkerdoos onlangs  zodanig vernield, dat die onbruikbaar is  geworden en een vermogen moet kosten om te worden gerepareerd. Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat deze vernieling kinderwerk is geweest. We hebben deze vernieling in het kader van vandalismebestrijding bij de gemeente aangemeld. 

Een poos geleden vonden we menselijke uitwerpselen naast een van de containers buiten en bij de voordeur afval uit de container en in de fik gestoken!! Tegen de voordeur zijn aan de onderkant duidelijk sporen te zien van tegen die deur afgeschoten vuurwerk!!

Mocht men iets weten over bovenvermelde vernielingen dan stel ik het op prijs daarvan op de hoogte te worden gesteld. Ik vind het onbegrijplijk deze vernielingen; iedereen is hartstikke trots op dit prachtige gebouw  dat van ons allemaal is.

Joop Mast

 

Zoeken