header6.jpg

Kinderopvang Vandaag

kinderopvangminiCarla Noor gaat voor Vandaag de kinderopvang realiseren in het nieuwe MFC te Rottevalle. In afwachting van het nieuwe MFC start na de zomervakantie alvast de BSO(4-13 jaar).

Vandaag Sport en Cultuur is een jonge organisatie met een duidelijke visie. Vandaag biedt opvang die past bij het kind en de gezinnen van vandaag. Er wordt veel waarde gehecht aan kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. Buiten spelen wordt sterk gestimuleerd. Muziekles en sporten onder BSO-tijd is heel normaal.Vandaag is het gehele jaar geopend vanaf einde schooltijd tot 18.30 uur op werkdagen met uitzondering van de officiële feestdagen. Vandaag werkt volgens de Wet Kinderopvang en voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen. Als uw kind naar de opvang gaat dan kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen.
Carla Noor gaat voor Vandaag de kinderopvang realiseren in het nieuwe MFC te Rottevalle. In afwachting van het nieuwe MFC start na de zomervakantie alvast de BSO(4-13 jaar). Zodra het MFC klaar is, gaat Carla ook een KinderDagVerblijf (0-4 jaar) in Rottevalle starten. Opvangmogelijkheden BSO:
 
Vakantieopvang               08.00-18.30;      VoorSchoolseOpvang                    06.30-08.30;   BuitenSchoolseOpvang                15.15-18.30;

Heeft u nog vragen? Of wilt u weten wat de kosten zijn? Neem gerust contact op. Via 0512-541810 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie staat ook op de website www.kindvandaag.nl

 

 

Zoeken