header6.jpg

Dag 1 Bernespul 2014

Op dinsdag 12 augustus zijn we weer begonnen met de jaarlijkse speelweek voor de kinderen van Rottevalle. Ondanks de slechte weersvooruitzichten begonnen we dit jaar met mooi weer aan de speelweek. Na een korte introductie kon de oudere jeugd zich buiten uitleven met het bouwen van de hutten. Binnen kon de jongere jeugd zich uitleven met het versieren van cupcakes.

Na de middag ging het hutten bouwen verder en konden de kinderen zich uitleven op de stormbaan. Tegelijkertijd werden de kinderen binnen geschminkt. Om 15.00 uur was de pret voor de maandag weer afgelopen en gingen de kinderen weer tevreden naar huis.

Dit alles kon weer geregeld worden met de hulp van vele ouders en enkele sponsors, zonder welke wij dit niet kunnen regelen. Tevens zoeken wij als organisatie nog mensen om ons  te komen versterken. Wij zijn als organisatie nog maar met 3 personen en dit is te weinig om deze week fatsoenlijk te kunnen draaien. Voor dit jaar doen we het nog. Wanneer er volgend jaar geen mensen bij komen, komt er geen Bernespul 2015.

Je kunt je opgeven bij de organisatie.

Zoeken