header1.jpg

Herstraten en verbreden voetpad Hertenkamp.

 

hertenkampminiVorige week maandag zijn wij begonnen met het renoveren van het voetpad rondom het hertenkamp. Alle circa 3000 tegels zijn verwijderd, waarna met de " bots " de randen weggegraven moesten worden, zodat de tegels nu tegen de palen van het hekwerk gestraat konden worden. Daarna is er circa 12 kub zand ingekomen en zijn wij weer begonnen met herstraten. Echter nu 4 tegels breed, zodat het pad nu overal 120 cm breed is geworden. Wij hebben bovendien bij beide ingangen meer ruimte gemaakt, zodat er eenvoudig met scootmobiels en kinderwagens tussendoor gereden kan worden .
Wij hadden niet veel ruimte, aan de ene kant een hekwerk en aan de andere kant begroeiing, waardoor wij regelmatig moesten improviseren waar wij de tegels en grond op konden slaan.
Om 7.00 uur 's morgens waren wij elke dag al bezig met hulp van Lars Lindeboom en Jelle de Meer van stratenmakersbedrijf Lindeboom bv.
Wij hadden het weer geweldig mee , slechts een paar buien en een werkbare temperatuur van circa 19- 20 graden. Mede daardoor konden wij alles klaar krijgen in een week tijd . Vrijdagmiddag hadden wij alle circa 4000 tegels weer op z'n plaats en konden wij moe maar zeer voldaan en een drankje nemen bij de kantine . 
Onze dank gaat uit naar de volgende vrijwilligers, die geweldig geholpen hebben :
Lieuwe Booi
Ale Hofstee
Remkes Roorda
Harm Jonker
Aalzen de Vries
 
Namens dorpsbelang Rottevalle
Atze Bron 
 
 zie foto's voetpad hertenkamp

 

  

Zoeken