header4.jpg

Opening BSO Rottevalle

 

bso openingVrijdagmiddag 22 augustus omstreeks half vier werd de Buitenschoolse Opvang van Carla Noor geopend door wethouder Nieske Ketelaar.

In een lokaal van c.b.s de Finne aan de Nije Buorren kon onze dorspgenote Carla Noor – woonachtig aan de  Kompagnonswei – haar nieuwe opvang voor buitenschoolse opvang beginnen. Zij is franchisenemer bij Vandaag en startte de BSO op 18 augustus.
De BSO is een speel,- ontmoetings,- en ontwikkelplaats, waarbij alle kinderen gelijke kansen en mogelijkheden krijgen”, zo lezen wij op de site van Vandaag (http://www.kindvandaag.nl/bso-buitenschoolse-opvang/locaties/rottevalle/), de koepel waaronder Carla haar activiteiten ontplooit. “Vandaag is een BSO met een duidelijke visie. Vandaag biedt buitenschoolse opvang die past bij het kind van vandaag. Er wordt veel waarde gehecht aan kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en lekker buiten spelen.
Talentontwikkeling, creativiteit, sport en spel zijn onderdelen wat gestimuleerd wordt, waarbij plezier voorop staat.
De feestelijke opening werd gedwarsboomd door het weer. Tijdens de openingshandeling van Carla regende het pijpenstelen. Gadegeslagen door vele belangstellenden onder paraplu's weggedoken, knipte wethouder Nieske Ketelaar het lint door dat toegang tot het lokaal van de BSO verschaft.
Na de opening konden de kinderen deelnemen aan een Djembé workshop en genieten van een streetdance demonstratie.

 zie: foto's opening BSO

 

 

Zoeken