header4.jpg

Uitslag Activiteitencommissie Buurtversieringen 

krystfersieringsVanaf half december werd met het invallen van de schemering het dorp Rottevalle opgesierd met schitterende kerstverlichting in tien straten. Op 17 december heeft een afvaardiging uit de Activiteitencommissie alle kerstversiering beoordeeld op originaliteit en uitvoering. Na wat wikken en wegen is daar de volgende uitslag met jury-oordeel  uitgekomen:
1. Bildwei. Kerstversiering  in iedere tuin in de vorm van een kerstboom-frame, door iedere woning op eigen wijze versierd en verlicht.
2. Efterwei/Houtkamp. Bij de entree van het dorp een met witte kerstkransen versierde en verlichte boom en een bord met kerstgroet. Eenzelfde boom in de Houtkamp.
3. Master Keuningswei. Mooie combinatie van centrale versiering op de speelplaats en verlichte lantaarns bij iedere woning.

 

kerstversiering en zo 407

Dank ook aan de buurtverenigingen van de Arendswijk, Haven, Brouwersgreft, Heidbuorren en, Master De Vries/Master Dijkstrawei voor de kerstversiering in deze straten. Een eervolle vermelding is er voor Dorpsbelang met de verlichte kerstboom op het Muldersplein.

Helaas moest de kerstmarkt worden afgelast vanwege te weinig opgaven. Een openluchtmarkt in dit jaargetijde schrikt misschien toch teveel mensen af. De activiteitencommissie denkt na over de opzet van een kerstmarkt in 2015.

Activiteitencommissie Rottevalle
Hiltsje Lindeboom, Kornelia Postmus, Rimmer Grondsma, Michiel de Koe
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0512-729065 / 06-20053346.

 

Zoeken