header6.jpg

Verslag Bernespul 2015 dag 3

 

SAM 1260De derde en laatste dag van het bernespul begon met 2 vertrouwde onderdelen: de vossenjacht en het vissen. Bij de vossenjacht moest de kinderen de vossen opzoeken waarna ze bij de vos opdrachten moesten doen die met het thema van dit jaar te maken hadden.  Bij het vissen moesten we dit jaar uitwijken naar een andere visplaats. In de Lits naast het sportveld wilde de vis wel bijten. Verscheidene vissen haalden de kinderen naar boven, waardoor de einduitslag erg spannend werd. Uiteindelijk won Hielke Antonidus die 2 vissen ving met een totale lengte van 32 centimeter.

Na de middag werden de hutten afgebroken met behulp van enkele ouders.

In de avond was er eerst een demonstratie van modelvliegtuigen. Dit was een mooie show, die door de kinderen en ouders zeer gewaardeerd werd. Na de vliegshow ging iedereen terug naar het sportveld waar bij vuurkorven nog broodjes en marshmallows werden gebakken. Om ongeveer half 10 was ook deze editie van het bernespul afgelopen.

Het bernespul kan niet bestaan zonder de hulp van alle vrijwilligers. Daarom wil ik alle mensen die dit jaar hebben geholpen heel hartelijk bedanken.

Naast vrijwilligers zijn ook de sponsors van groot belang. Zonder hun bijdrage kunnen we de speelweek niet organiseren. Daarom wil ik de Compagnons, Jumbo Surhuisterveen, bakkerij Wouda en bouwbedrijf Postma van harte bedanken voor hun bijdrage.

Als laatste wil ik nog het volgende kwijt. Het bernespul 2015 was weer een leuke speelweek. Om dit volgend jaar ook te kunnen doen hebben we DRINGEND nieuwe commissieleden nodig. Dus wil je dat ook volgend jaar weer een leuke week voor de kinderen wordt georganiseerd, geef je op of geef aan wie eventueel wel zou willen.

Fokke Hiemstra

Foto's staan hier !

Zoeken