header4.jpg

IT MOAISTE FAN FRYSLÂN

Kies de parels van het Friese land

mfs moaiste fryslanVolgend jaar is Leeuwarden/Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa. Vooruitlopend daarop hebben de Leeuwarder Courant, het Friesch Dagblad en Omrop Fryslân een project gelanceerd met de titel 'It moaiste fan Fryslân'. Vóór 18 mei mocht iedereen een foto opsturen van wat volgens diegene een 'parel van Friesland' is. Maar liefst 300 locaties, huizen, kerken, landschappen en erfgoed zijn genomineerd en de jury heeft uit alle inzendingen een top 100 samengesteld (verdeeld over tien categorieën).

MFS It Werflân: genomineerd in de categorie Publieke Gebouwen
Voor Rottevalle is MFS It Werflân door de jury in de categorie 'Publieke Gebouwen' genomineerd. En nu is het de beurt aan ons, het publiek, om per categorie te bepalen wat de favoriet wordt. Tijdens Leeuwarden/Fryslân 2018 vormt de top 10 een route voor gasten uit binnen- en buitenland. Wat zou ik graag al die toeristen langs Rottevalle laten komen. De Friese Wouden is zo'n prachtig gebied.
't Stee fan Anne P. heeft het afgelopen jaar uit heel Nederland gasten mogen ontvangen en wat krijgen wij vaak positieve reacties over deze omgeving. Mensen zijn verrast dat het hier zo mooi is...

U stemt toch ook voor Rottevalle? Toets in: www.itmoaistefan.frl
Het gaat nu echt om het meest aantal digitale stemmen van het publiek. Tegenwoordig heeft iedereen wel toegang tot internet en daarom doe ik hierbij een oproep. Als u naar de website www.itmoaistefan.frl gaat (let op: niet .nl, maar .frl) ziet u tien icoontjes. Naast dat ik graag zou willen dat u op ons MFS stemt, is het ook echt heel leuk om te kijken wat door de jury en door het publiek is aangeleverd per categorie.
Het vierde icoontje is de categorie 'Publieke Gebouwen'. Als u naar beneden scrollt, ziet u rechts onderaan de ingezonden foto van It Werflân. U klikt eerst op de foto en daarna op 'stemmen'.
Niet alleen namens mijzelf maar ook zeker namens de besturen van MFS It Werflân en Dorpsbelang zijn wij u bijzonder dankbaar.

Link:  www.itmoaistefan.frl

Yvette Mulder

Zoeken