header3.jpg

Nieuwsbrief november 2019 de Doarpstsjerke Rottevalle.

Het seizoen is al weer een paar maanden oud en de plaatselijke commissie van de Doarpstsjerke (i.s.m. de programmacommissie) kijkt terug op een aantal activiteiten, vertelt over de eerstvolgende activiteit en kijk vooruit naar wat verder op programma staat. 

Zondag 29 september:
Dubbelconcert Loose Lions & Johannes Rijpma

Het dubbelconcert was best een spannende activiteit voor de commissie maar ook voor de muzikanten. Loose Lions opende de middag met integere songs afgewisseld door persoonlijke verhalen.   De stem van Wessel deed denken aan Coldplay en Fouad vulde dat met de bas onwaarschijnlijk sterk aan. 

Johannes

Na de pause werd het stokje overgenomen door Joahnnes Rijpma die duidelijk uit zijn comfort zone was. Ook hij wist een intieme sfeer te creëren in ons mooie kerkje. Met speels gemak wist hij verzoeknummers uit de zaal weer te geven.

Tot slot warden er nog een aantal songs gezamenlijk gedaan. De stemmen matchten prachtig met elkaar en we genoten. Bij de aanwezigen ontstond kippenvel op de armen. 
Het was een prachtige zondagmiddag, zeker voor herhaling vatbaar.  

Zondag 13 oktober:

Pianorecital Ketevan Sharumashvilli. Ketevan Sh

Ketevan verwarmde deze middag de harten van de aanwezigen in onze Doarpstsjerke. Deze charmante pianiste bracht met haar virtuoze spel prachtige klanken uit onze piano ten gehore. Mooi was het om te zien hoe ze de toetsen beroerde een daarmee de snaren bijna verleidde tot een helderlicht concert. We hebben ademloos genoten.  

Alvast een blik op ons programma in 2020:

Zondag 17 November: die Winterreise
Aanvang: 15.00 uur, Entrée 10 euro (zie uitgebreide informatie in onze Agenda)

19 jan. Het Cantate Consort o.l.v. Jelte Hulzebosch 
Doarpstsjerke, Entree 10 euro incl koffie/thee. Aanvang 15.00 uur

09 feb. Vocal Group Tous Les Oiseauz DÉurope o.l.v. Hans Kaldeway 
Doarpstsjerke, Entree 10 euro incl koffie/thee. Aanvang 15.00 uur

Voor ons programma in de Doarpstsjerke geldt: 
Inlichtingen/reserveringen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Mocht u mensen kennen die mogelijk geïnteresseerd zijn in het programma van de Doarpstsjerke Rottevalle…… stuur dan s.v.p. deze nieuwsbrief door. 
Graag tot ziens in onze sfeervolle kerk!

Plaatselijke commissie Doarpstsjerke Rottevalle

Zoeken