header3.jpg

Skûtsje ‘de Rot”

Na een mooi zeilseizoen ligt het skûtsje “de Rot ‘nu in de winterrust.
De donderdag zeilavonden waren grotendeels volgeboekt en in het naseizoen werden er extra woensdagavonden gevaren om aan de vraag om mee te derotvaren te voldoen. Bij de SKS wedstrijden en Maritieme evenementen was “de Rot” aanwezig. Ook de middag/dagvaarten met bedrijven, families, vriendengroepen enz. waren een succes op één na, die moest vanwege de harde junistorm worden geannuleerd. We hadden zelf een bruidspaar aan boord, die letterlijk in het huwelijksbootje stapte. Mooie foto’s, en een heerlijke lunch aan boord waren de start van hun mooie trouwdag.

Tijdens de feestdagen zal het skûtsje de Rot samen met het Skûtsje het Bruine leven sfeervol verlicht in de Haven liggen. Tijdens de Nieuwjaarsduik zal “de Rot” op de Leijen liggen en de zwemmers van de Nieuwjaarsduik een drankje aanbieden namens de Leijen.

 

En voor de ruim 85 donateurs van de stichting “Freonen fan de Rot” is er op vrijdagavond 10 januari de gezellige jaarlijkse donateuravond met een Nieuwjaarsslokje en gezellige muziek van Melle Leegstra in de DGkerk aan de Haven. Aanvang: 19.45 uur. Bent u nog geen donateur en wilt u de Rot mede door uw steun in de vaart houden dan kunt u zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nu dit het laatste Slûske van dit jaar is wenst de Stichting “Freonen fan de Rot” iedereen alvast gezellige feestdagen en een welvarend 2020 toewensen!

Bestuur en Bemanning
“de Rot”

www.derot.nl

Zoeken