header6.jpg

Voer een gratis warmtescan uit 

Logo Doarpsbelang

In maart en april heeft Dorpsbelang Rottevalle een warmtescancamera in bruikleen van de gemeente. U kunt als inwoner van Rottevalle bij Dorpsbelang de camera lenen om inzicht te krijgen in waar warmte uit de woning weglekt en waar het zinvol is om eventueel extra te isoleren.

De camera is eenvoudig te gebruiken door middel van een iPhone of iPad. Het is een klein opzetstukje dat op de telefoon of tablet kan worden geklikt.

Wilt u ook gebruik maken van de camera? Dat kan door contact op te nemen met Marije Brouwer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-13037058). Om zoveel mogelijk inwoners van Rottevalle van de camera te laten profiteren, kunt u deze maximaal 2 dagen lenen. Daarnaast is het voor leden van de Bibliotheek in Drachten overigens ook mogelijk om de camera hier te lenen.

Mocht er voldoende belangstelling zijn voor het gebruik van een warmtescancamera, zal deze in het volgende stookseizoen weer in bruikleen genomen worden door Dorpsbelang.

 

Zoeken