header5.jpg

M.O.S. Wegwijzers

Beste inwoner(s)/partner(s) van Smallingerland,

M.O.S. Wegwijzers: een dienst van M.O.S. Welzijn om er vooral nù zo goed mogelijk voor elkaar te zijn en voor elkaar te zorgen.

Telefoonnummer: 0512-334112

M.O.S. Welzijn levert een belangrijke bijdrage aan een betrokken en actief Smallingerland met een sterke sociale samenhang. Een Smallingerland waarin iedereen mee kàn en màg doen. Is dat normaal gesproken al belangrijk; in deze tijd van crisis is dat nòg belangrijker. Want, meer dan ooit bestaan er vragen en zorgen. Meer dan ooit hebben we hulp nodig en willen we hulp bieden. Wat het ook is, wij zitten voor je klaar!

We helpen de inwoners van Smallingerland graag verder met: hulpvragen, zorgen, de behoefte aan contact en eigen hulpaanbod. Hulp of zorg kunnen 24/7 worden gedeeld met ons via het contactformulier op de website. Direct contact? Chat of bel van maandag t/m zaterdag van 10 tot 16 uur. Via deze weg proberen we vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Daarnaast kan men terecht op de website: www.moswegwijzers.nl.   

Er is de afgelopen twee weken een inventarisatie gemaakt met daarop initiatieven die voor een door bewoners in het leven zijn geroepen. Dit is een steeds veranderende lijst die wordt gebruikt bij de verschillende diensten. 

Zoeken