header6.jpg

Bernespul 2020: welkome verkoeling bij de Leijen

Groepsfoto B202010  augustus vond het jaarlijkse Bernespul in Rottevalle plaats. Onder hoge temperaturen en een stralende zon werkten vele kinderen zich ‘bûten de doar’ in het zweet.

Om 9:00 uur kwamen de kinderen van groep 1, 2 en 3 in actie: tipitenten bouwen en een krokodillenparcours afleggen (maar denk erom dat je de krokodil in het riet niet wakker maakt!). Als klap op de vuurpijl in de Waterroller. Wat hebben de kinderen zich ingezet! De ochtend werd passend afgesloten met een heerlijk koel (druipend) waterijsje waarna ze met rode wangen, natte haartjes en heel voldane gezichten weer opgehaald werden.

WaterrollerRond 13:00 uur startte het middagprogramma voor de oudere kinderen. Het werd zo mogelijk nog warmer dan die ochtend. Gelukkig vonden alle spellen in het water plaats. Ook nu mocht iedereen als een hamster rond in de Waterroller. Daarnaast waanden de kinderen zich in een aflevering van Expeditie Robinson tijdens het katapult schieten en werd verkoeling gevonden op (en naast) de sup boards. Aan het eind van de middag kon ook hier een waterijsje niet ontbreken.

Van tevoren hoopten wij natuurlijk dat we mooi weer zouden treffen met it Bernespul. Dit was - zo schijnt - de warmste editie ooit. Wat hebben we het getroffen bij de Leijen, en wat hebben we genoten van het enthousiasme van alle kinderen. Dank jullie wel! We hopen jullie volgend jaar allemaal weer te zien!

Ramona, Fiona en Marije

Zoeken