header2.jpg

beeldmerk doarpstsjerkeNieuwsbrief Doarpstsjerke Rottefalle

Het is alweer een tijd geleden dat u van ons een nieuwsbrief kreeg en we hadden u nu graag een enthousiaste, wervende nieuwsbrief gestuurd waarin wij mooie concerten en optredens die wij in de planning hadden, konden presenteren.

Helaas …………. dit wordt een saaie nieuwsbrief. Als gevolg van Covid-19 hebben wij besloten alle optredens en concerten tot in ieder geval 1 januari niet door te laten gaan. De lezing door Jan Rijpstra, burgemeester van Smallingerland; het al uitgestelde concert van “Tous les oiseaux d’Europe”; Wijtske Holtrop en Caspar Vos …….

Met maximaal 25 bezoekers in de Doarpstsjerke en minimale mogelijkheden voor ventilatie vinden wij dat wij geen andere keuze kunnen maken dan (hopelijk) uitstellen naar een periode waarin wij wél weer gezellig bij elkaar kunnen zijn, wél weer kunnen bijkletsen met bekenden die je toevallig treft en wél weer ontspannen kunnen genieten zonder steeds alert te moeten zijn op die afstand die bewaard moet worden. Dat is namelijk de sfeer die wij graag voor u en de artiesten willen creëren.

Wij blijven op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot alle Coronamaatregelen en zodra zich de mogelijkheid voordoet weer iets – veilig - te organiseren, dan hoort u dat van ons. Tot dan hopen wij dat u ons en onze mooie Doarpstsjerke Rottefalle een warm hart blijft toedragen en zodra het kan, bent u weer van harte welkom! Wij kunnen niet wachten!

Tot ziens,

Plaatselijke commissie Doarpstsjerke Rottefalle

Dirk, Derek, Marianne, Nelleke, Geart, Rimmer, Yvette en Jellie

Zoeken