header4.jpg

Galerie B13 gaat weer open.

Aan de Buorren, de doorgaande weg van het dorp, zal op nummer 13 een bescheiden ruimte iedere maand worden gevuld met werk van schilders, beeldhouwers en andere makers van bezienswaardige creatieve voorwerpen afkomstig uit Rottevalle.

Sommigen zullen mogelijk al eerder te zien zijn geweest, maar gezien de gestage toename van bewoners valt er veel nieuws te bewonderen.

Het spits wordt afgebeten door William Trul, wiens intrigerende blauwen op sommige toeschouwers een onweerstaanbare hebberigheid op weten te wekken......U bent gewaarschuwd!

Als startende galerie is B13 nog  bescheiden bezig met de prijsopbouw. Daarmee biedt zij u nu de unieke kans om werken aan te schaffen, voor een hanteerbare prijs, van schilders wiens naam en faam waarschijnlijk niet lang meer bescheiden zullen blijven!

Galerie B13 is elke vrijdag en zaterdag geopend van 15:00 tot 17:00 uur en na afspraak. Tijdens de eerste en het laatste weekend van de maand zullen de exposerende artiest(en) op die tijden ook zelf aanwezig zijn om belangstellenden te woord te staan, vragen te beantwoorden en eventuele aankopen te laten plaatsvinden. In enkele gevallen zal het ook mogelijk worden om werken in termijnen te betalen.

Extra informatie

Zoeken