header1.jpg
Doarpstsjerke: Johannes Rijpma
Zondag, 29. September 2019, 15:00
Hits : 94

Johannes Rypma, akoestisch en Loose Lions 

Entree 10 euro. Aanvang 15.00 uur.

RypmaOp zondag 29 september om 15:00 uur komt Johannes Rypma naar de Doarpstsjerke van De Rottefalle voor een akoestisch optreden met in het voorprogramma De Loose Lions. Verrassend? Reken maar!

Johannes Rypma werd bekend van The Voice of Holland waar hij in het derde seizoen de finale haalde. Hoewel hij tweede werd, heeft deze deelname hem geen windeieren gelegd. Met zijn band The Bounty Hunters treedt hij regelmatig op en is het altijd feest. Tijdens het dorpsfeest vorig jaar in Rottevalle waren The Bounty Hunters ook een groot succes. In de Doarpstsjerke komt Johannes alleen en wordt een ander geluid van hem verwacht. Maar ook dát is Johannes toevertrouwd.

De Loose Lions is een jong collectief met studentenstad Groningen als basis. Oprichters Wessel Douma (oud-Rottevalster) en Fouad El Ghamarti hadden eerder als 'de Welpen' met (de bekende) Âldwalder muzikant Wim Douma in 2017 'In Moaie Dei' uitgebracht. Hetzelfde jaar besloten Wessel Douma en Fouad El Ghamarti dat het tijd was om solo verder te gaan. Nou ja, samen dan. Als de Loose Lions spelen ze eigen nummers en covers over de kleine en grote dingen in het leven. Pop en rock met een vette knipoog.

Komt dat zien!

Kaarten zijn vanaf heden te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kosten
€ 10,00 per persoon. Vol = vol.

 

 

Inlichtingen/reserveringen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie Doarpstsjerke