header6.jpg
Vocal Group Tous les Oiseaux d’Europe
Zondag, 9. Februari 2020, 15:00 - 17:00
Hits : 127

Vocal Group Tous Les Oiseauz DÉurope o.l.v. Hans Kaldeway

Entree 10 euro incl koffie/thee. Aanvang 15.00 uur. Inlichtingen/reserveringen via:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De vocal vogels treden op in Rottevalle

Op zondag 9 februari treedt vocalgroup Tous les oiseaux d’Europe op in de dorpskerk van Rottevalle. Tous les oiseaux d'Europe is een unieke vocalgroup uit Groningen met 23 zangers en zangeressen onder leiding van Hans Kaldeway. De groep timmert al jaren, ook landelijk, met succes aan de weg, met een combinatie van eigenzinnig repertoire, spannende arrangementen en onverwachte instrumenten. Ook deze keer brengt ze vertrouwde kwaliteit én vernieuwing. Kippenvel gegarandeerd!

De groep onderscheidt zich door de verrassende repertoirekeuze: geen meezingers, maar vaak minder bekende nummers die een duidelijke meerwaarde krijgen ten opzichte van het origineel, vanwege de uitgekiende arrangementen. (Nog) relatief onbekende artiesten, maar ook meer gevestigde namen als John Mayer, Caro Emerald en Hozier passeren de revue. Veel afwisseling in het programma en een verrassende presentatie zorgen ervoor dat het publiek van begin tot eind op het puntje van de stoel blijft zitten.

 

Meer over Tous les oiseaux d’Europe

De Groninger vocal group is in mei 2007 opgericht door dirigent/ pianist/ arrangeur Hans Kaldeway. Het koor bestaat uit geoefende amateurs uit het noorden van ons land. De groep nam in november van dit jaar opnieuw deel aan het BALK-topfestival voor vocal groups in de topklasse, met lovende juryrapporten als resultaat, waarbij vooral waardering werd uitgesproken voor originaliteit, presentatie en spannende repertoirekeuze.

 

Hans Kaldeway

Hans Kaldeway (1968) is dirigent, componist, arrangeur en pianist. Hans is muzikaal leider en arrangeur van vocal group Tous les oiseaux d’Europe, van het koor Bladgoud en van de workshopserie The Vocal Sound of… Ook voor andere vocale groepen is hij een veelgevraagd arrangeur en componist, en schreef ook voor o.a. het Nederlands Blazers Ensemble. Hans Kaldeway is bij de optredens van Tous les oiseaux d'Europe een echte muzikale duizendpoot, want hij speelt naast piano ook percussie en iPad.