header6.jpg

Chr. Brassband De Bazuin
Repetities op maandagavond van 19.45 tot 21.45 uur in de PKN-kerk, Buorren 44, Rottevalle.
Secretaris Evert Landman, Efterwei 31A, 9221SK Rottevalle
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | facebook: https://www.facebook.com/brassbanddebazuinrottevalle/

Muziekvereniging Polyphonia
opgericht 1899 te Rottevalle.
Heeft u belangstelling voor het bespelen van een instrument? Dan ben u van harte welkom bij het fanfare-orkest van Polyphonia. Wij zijn een gezellige vereniging van 22 leden, onder leiding van dirigent Oene Krist.
Speelt u bugel, cornet, trompet, trombone, bas, euphonium, hoor, saxofoon of slagwerk, heeft u dit in een ver verleden gedaan of lijkt het u juist fijn om het te leren?
Denkt u er dan eens over na of u deze hobby niet wilt voortzetten of leren bij muziekvereniging Polyphonia. Bij ons op zolder liggen nog voldoende instrumenten op u te wachten.
Leeftijd is niet belangrijk, muziekdiploma's niet vereist; voor ons is plezier in het maken van muziek het belangrijkste. Dan komt de prestatie vanzelf!
Repetitie:
Maandagavond 19.30 - 21.30 uur in MFC It Werflân. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Voorzitter: Bauke Benedictus,
Ds. Visscherwei 69, 9233 LD Boelenslaan T. 0512-341475 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Shantykoor "De Piipegaeltsje Sjongers"
Inlichtingen en boekingen:
Joke van der Zwaag, Tjaarda 118
9202 KR Drachten
M. 06-55864180 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | W. www.piipegaeltsje-sjongers.nl
Repetitie-avond: woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.

Galerie-atelier Klaske Kalsbeek-Vlasma
Klaske Kalsbeek-Vlasma, Heidbuorren 3, 9221 TM Rottevalle T. 0512-342047
Klaske Kalsbeek schildert en exposeert in haar galerie-atelier. In haar aquarellen (stillevens en landschappen) brengt zij haar liefde voor bloemen en de natuur tot uitdrukking. Vanwege haar composities en kleurgebruik heeft ze al diverse malen prijzen ontvangen. Ook zijn enkele van haar werken uitgebracht als kaart en reproductie.
De permanente expositie is te bezichtigen na een telefonische afspraak.

Toanielselskip "De Rottefalle"
Rennie van Kammen (foarsitter)
De Fintsjes 56, 9221 TR De Rottefalle
T. 0512-342286 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wim Stuivenwold (sekr), Dwarswyk 266, Drachten. T.0512-525242
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | W. www.tsderottefalle.nl
It toanielselskip spilet jierliks op twa jûnen in jûnfoljend stik of in oantal ienakters. By genôch dielname wurdt der foar de jeugd toaniel organisearre mei in boartlike foarm lykas in minimusical. Us rippetysjes binne yn it winterskoft en altyd ûnder lieding fan in betûfte regisseur. Wy ferliene ek wolris us meiwurking oan aktiviteiten yn it doarp, bgl de sloopact foar it doarpshûs, by it doarpsfeest of in doarpsrevu. Wy binne altyd wer op syk nei nije spilers/leden dy’t nocht hawwe oan toanielspyljen of meihelpe wolle by de produksje. Wy stribje dernei om alles sels te besetten, sa as dekôrbouwen, skilderjen, grime- en kapwurk en ljocht en lûd. It bestjoer bestiet út: Rennie van Kammen, Wim Stuivenwold, Froukje Roorda, Marco Jelmer Westerhof.

VoortVarendeVrouwen
Inlichtingen en boekingen:
Joke van der Zwaag, Tjaarda 118,
9202 KR Drachten
M.  06-55864180 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebook: VoortvarendeVrouwen Repetitiemiddag dinsdag 13.00-15.30 uur in de Doopsgezinde Kerk, Haven 16-18, Rottevalle.